Är du vår nya medarbetare?

Just nu söker vi nya medarbetare till två olika typer av tjänster, läs mer nedan. Ansökan via mail till karin@formpress.com
   

Medarbetare till digitaltrycksavdelningen

Dina arbetsuppgifter
 
Vårt skrivarrum, eller vår digitalprintavdelning, är en viktig del av vår produktion. I varje bricka med ett motiv, finns det ett bildunderlag och i de flesta fall är denna bild utskriven hos oss. Bilderna kommer från våra kunder och bearbetas ofta vidare av oss innan det når vårt skrivarrum.
 
Arbetsuppgifterna innebär framförallt att du ska skriva ut och kvalitetssäkra de bilder som behövs för tillverkningen av våra brickor, men även andra uppgifter förekommer; - Att självständigt och tillsammans med arbetsgruppen prioritera och planera arbetet. - Att utföra viss bildbehandling/layout arbete i CS paketet Photoshop och Illustrator. - Vara delaktig i utvecklingen av arbetsrutiner och de tekniker som används. - Ansvara för planering och inköp av bl.a. papper och patroner. - Byta papper, patroner och rengöringsstationer i skrivarna. - Lösa enklare tekniska maskinproblem. - Avropa service till skrivarna.
 
Som ett sista steg i arbetsuppgiften färdigställs materialet inför produktion, det innebär tillklippning av motivet till rätt storlek och att alla underlag läggs samman med rätt order och tillhörande fram- och baksida. Skrivarrummet bemannas av två personer på olika arbetspass, morgon respektive kväll. Avdelningen befinner sig mittemellan marknad och produktion och är en viktig kugge i kommunikationen och samarbetet däremellan.
 
Din profil
 
Vi söker dig som har ett intresse för grafisk digital produktion och vill jobba på ett företag där kvalitet och en familjär stämning är i fokus. Vi söker dig som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete och den kvalitet du levererar vidare. Du har ett sinne för detaljer och färger. Du har gott ordningssinne och kan jobba koncentrerat och effektivt även när det är högt tempo.
 
Du ska vara en van datoranvändare och trivas med att arbeta med datorn som verktyg; Goda kunskaper och erfarenhet av arbete i Adobe Photoshop, Illustrator och i Virtuell windows-miljö (Oracle VM). Grundläggande kunskaper i MS Office paketet samt grundläggande nätverkskunskap i PC miljö. Erfarenhet av MPS systemet Monitor och/eller arbete med större Epson-skrivare är fördel.
 
Du trivs med att jobba problemlösningsorienterat och självständigt. Som person är du inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en praktisk lagd person med ett tekniskt intresse som är bra på att hantera maskiner. Du är intresserad av de tekniska aspekterna av arbetet och de utvecklingsmöjligheter som finns. Det är en fördel om du har god fysik, då arbetet involverar mycket rörelse och lyft. För att trivas på företaget tror vi att du som person är serviceinriktad, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du är noggrann, tar stort ansvar för ditt eget arbete och klarar av att hantera flera saker samtidigt. Du har en positiv inställning, god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Du har en avslutad gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt. Har du arbetat med reproarbete eller tryck är det meriterande. Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna inte alltid passar med arbetstiderna.
Låter detta intressant? Tveka inte att söka denna tjänst. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Beräknat datum för tillträde är 2017-11-01. Intresseanmälan med meritförteckning sänder du senast den 31 oktober till karin@formpress.com.
 

Händig tillverkare av serveringsbrickor i trä

 
Dina arbetsuppgifter
 
Vi söker nya medarbetare till vår produktion av serveringsbrickor. Arbetsuppgifterna består i första hand av att pressa brickor, vilket innebär ett riktigt hantverk där varje lager läggs ihop för hand. Även andra uppgifter kan förekomma utifrån var i produktionen det finns behov. Arbetstiderna är indelade i tre fasta arbetsscheman. Ett tidigt morgonpass, ett kvällspass och ett nattpass. Vi söker i första hand medarbetare till morgonen och natten.
 
Din profil
 
För oss är det viktigaste att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig med flinka fingrar, som är noggrann och ansvarstagande. Upplärning kommer att ske på plats hos oss men erfarenhet av produktion eller träindustri är en fördel.
 
Vi erbjuder en tjänst i ett stabilt och ständigt växande företag, där vi ser långsiktigt på våra relationer, både när det gäller kunder och anställda.
 
Tjänsten är på heltid. Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna oftast inte är så bra.
 
Sista ansökningsdag är den 15 oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Maila in intresseanmälan med meritförteckning samt önskemål om arbetstider.
 
Välkommen med din ansökan!