Sommarjobb

 

Tycker du om administration med kundkontakt? Då ska du jobba som orderadministratör hos oss i sommar

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i första hand av att administrera våra kunders beställningar. Det mesta sköter du via mail men en del kontakt med våra kunder sker även via telefon. Beställningarna registrerar du i vårt ordersystem med all den information som produktion och lager behöver för att vi ska leverera produkter enligt kundens förväntningar.

Din profil

För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Du ska vara en van datoranvändare med goda kunskaper i MS Office och gärna Photoshop.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Kanske studerar du för tillfället.

Tjänsten är på heltid, dagtid, vardagar.

Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna oftast inte är så bra.


Är du händig och vill jobba med tillverkning? Då ska du söka till vår produktion av serveringsbrickor i trä

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nya medarbetare till vår produktion av serveringsbrickor. Arbetsuppgifterna består i första hand av att pressa brickor, vilket innebär ett riktigt hantverk där varje lager läggs ihop för hand. Även andra uppgifter kan förekomma utifrån var i produktionen det finns behov. Arbetstiderna är indelade i tre fasta arbetsscheman. Ett tidigt morgonpass, ett kvällspass och ett nattpass. Vi söker i första hand medarbetare till morgonen och kvällen.

Din profil

För oss är det viktigaste att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig med flinka fingrar som är noggrann och ansvarstagande. Upplärning kommer att ske på plats hos oss men erfarenhet av produktion eller träindustri är en fördel.

Tjänsten är på heltid. Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna oftast inte är så bra.

 

Är du vår nya sommarkollega?

Välkommen med din ansökan!

Ansök via mail pia@formpress.com

Bifoga CV och Personligt Brev.

Sista ansökningsdag är den 31 mars.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Maila in intresseanmälan med meritförteckning samt önskemål om arbetstider. 


Om Formpress
Formpress är ett familjeägt företag baserat i Färjestaden på Öland. Vi producerar serveringsbrickor, skärbrädor, grytunderlägg och glasunderlägg mm. Alla våra produkter görs för hand och med kundens mönster i fokus. Våra produkter är idag ett givet inslag i köks- och inredningskollektionen.
Vi erbjuder kvalitet och service med en hög grad av flexibilitet. Våra skickliga medarbetare kan göra allt från enstaka exemplar till mycket stora antal som levereras ut över hela världen.
Läs mer om oss på www.formpress.com

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
HR Specialist Pia Gustafsson
Tfn: 0485-650 689