Är du vår nya medarbetare?

   

Medarbetare till digitaltrycksavdelningen

Dina arbetsuppgifter
 
Vårt skrivarrum, eller vår digitalprintavdelning, är en viktig del av vår produktion. I varje bricka med ett motiv, finns det ett bildunderlag och i de flesta fall är denna bild utskriven hos oss. Bilderna kommer från våra kunder och bearbetas ofta vidare av oss innan det når vårt skrivarrum.
 
Arbetsuppgifterna innebär framförallt att du ska skriva ut och kvalitetssäkra de bilder som behövs för tillverkningen av våra brickor, men även andra uppgifter förekommer; - Att självständigt och tillsammans med arbetsgruppen prioritera och planera arbetet. - Att utföra viss bildbehandling/layout arbete i CS paketet Photoshop och Illustrator. - Vara delaktig i utvecklingen av arbetsrutiner och de tekniker som används. - Ansvara för planering och inköp av bl.a. papper och patroner. - Byta papper, patroner och rengöringsstationer i skrivarna. - Lösa enklare tekniska maskinproblem. - Avropa service till skrivarna.
 
Som ett sista steg i arbetsuppgiften färdigställs materialet inför produktion, det innebär tillklippning av motivet till rätt storlek och att alla underlag läggs samman med rätt order och tillhörande fram- och baksida. Skrivarrummet bemannas av två personer på olika arbetspass, morgon respektive kväll. Avdelningen befinner sig mittemellan marknad och produktion och är en viktig kugge i kommunikationen och samarbetet däremellan.
 
Din profil
 
Vi söker dig som har ett intresse för grafisk digital produktion och vill jobba på ett företag där kvalitet och en familjär stämning är i fokus. Vi söker dig som är noggrann och tar ansvar för ditt arbete och den kvalitet du levererar vidare. Du har ett sinne för detaljer och färger. Du har gott ordningssinne och kan jobba koncentrerat och effektivt även när det är högt tempo.
 
Du ska vara en van datoranvändare och trivas med att arbeta med datorn som verktyg; Goda kunskaper och erfarenhet av arbete i Adobe Photoshop, Illustrator och i Virtuell windows-miljö (Oracle VM). Grundläggande kunskaper i MS Office paketet samt grundläggande nätverkskunskap i PC miljö. Erfarenhet av MPS systemet Monitor och/eller arbete med större Epson-skrivare är fördel.
 
Du trivs med att jobba problemlösningsorienterat och självständigt. Som person är du inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en praktisk lagd person med ett tekniskt intresse som är bra på att hantera maskiner. Du är intresserad av de tekniska aspekterna av arbetet och de utvecklingsmöjligheter som finns. Det är en fördel om du har god fysik, då arbetet involverar mycket rörelse och lyft. För att trivas på företaget tror vi att du som person är serviceinriktad, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du är noggrann, tar stort ansvar för ditt eget arbete och klarar av att hantera flera saker samtidigt. Du har en positiv inställning, god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 
Du har en avslutad gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt. Har du arbetat med reproarbete eller tryck är det meriterande. Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna inte alltid passar med arbetstiderna.
Låter detta intressant? Tveka inte att söka denna tjänst. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Intresseanmälan med meritförteckning sänder du till karin@formpress.com
 
 
Välkommen med din ansökan!