Är du vår nya medarbetare?

Nu söker vi förstärkning till vår produktion av serveringsbrickor.

Händig tillverkare av serveringsbrickor i trä

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nya medarbetare till vår produktion av serveringsbrickor. Arbetsuppgifterna består i första hand av att pressa brickor, vilket innebär ett riktigt hantverk där varje lager läggs ihop för hand. Även andra uppgifter kan förekomma utifrån var i produktionen det finns behov.

Arbetstiderna är indelade i tre fasta arbetsscheman. Ett tidigt morgonpass, ett kvällspass och ett nattpass. Vi söker i första hand medarbetare till morgon- och kvällspasset.

Din profil

För oss är det viktigaste att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig med flinka fingrar, som är noggrann och ansvarstagande. Upplärning kommer att ske på plats hos oss men erfarenhet av produktion eller träindustri är en fördel. Vi erbjuder en tjänst i ett stabilt och ständigt växande företag, där vi ser långsiktigt på våra relationer, både när det gäller kunder och anställda.

Vi söker två tjänster på heltid, anställningen är en viss tids anställning och kommer att vara minst 2 månader, med möjlighet till förlängning. Det är en fördel om du har körkort och bil, då bussförbindelserna oftast inte är så bra.

Om arbetsgivaren

Formpress är ett familjeägt företag som är baserat på Öland. Vi producerar serveringsbrickor, skärbrädor, grytunderlägg och glasunderlägg mm. Alla våra produkter görs för hand och med kundens mönster i fokus. Våra produkter är idag ett givet inslag i köks- och inredningskollektionen.

Vi erbjuder både kvalitet och service, men också en hög grad av flexibilitet. Våra skickliga medarbetare kan göra allt från enstaka exemplar till mycket stora antal som levereras ut över hela världen.

Hur du ansöker

Intresseanmälan med meritförteckning sänder du senast den 31 maj till epost karin@formpress.com
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Välkommen med din ansökan.